• Неодамнешно
Јаглероден Челик Правоаголни Бар Акции, 0.250 Дебела, од Легиран 1018 Година, 2-1/2 W X 6 ft. L, Неполиран

Јаглероден Челик Правоаголни Бар Акции, 0.250 Дебела, од Легиран 1018 Година, 2-1/2 W X 6 ft. L, Неполиран

Buyers rating:
DEN 16478.40

Количина на стоки

Објект - Јаглероден Челик - Правоаголни Бар Акции.Дебелина (Децимала) - 0.250".Ширина - Јаглероден Челик - 2-1/2".Должина - Јаглероден Челик - 6 ft.Заврши - Јаглероден Челик - Неполиран.Јаглероден Челик Правоаголни Бар Акции, 0.250' Дебел, од Легиран 1018 Година, 2-1/2' W X 6 ft.L, Unpolished Features Легура Тип - Јаглероден Челик - 1018 Одделение - Јаглероден Челик - Ниско Јаглероден Челик, Јаглероден Челик Стандарди - AISI 1018 ASTM 108 Темперамент - Ладно Заврши Дебелина Толеранција - 0.000/-0.005" Ширина Толеранција - 0.000/-0.005" Должина Толеранција - 6.000" Типично Затегнувачка Цврстина (PSI) - 65000 Типичен Развлекување (PSI) - 55000.

Карактеристики на стоката

Купувачи како што сакаат