• Неодамнешно
WellnessMats PuzzlePiece Колекција L Серија Сива Анти-Замор Мат, 7.5 x 7 Метри

WellnessMats PuzzlePiece Колекција L Серија Сива Анти-Замор Мат, 7.5 x 7 Метри

Buyers rating:
DEN 2001.60

Количина на стоки

Wellness Mats Puzzle Piece 3 FT Широк 3-Парче Агол Анти-Замор Кат Мат Сет.Скроени да ги задоволат вашите индивидуални потреби - Wellness Mats Puzzle Piece Колекција е првиот од својот вид.Единствената анти-замор мат кој ви овозможува да се создаде вашиот совршен големина анти-замор мат, со комбинирање посветен мат делови за да одговара на должината на вашиот простор.Креирате неограничен должини со нашите Тркач Серија или пак крива (околу кујнски остров) со нашите L-Серија едноставно со внесување на вашиот сопствен парчиња заедно создавајќи совршено мазна површина.Како и сите Wellness Mats, Puzzle Piece е ергономски дизајнира, развива и обезбедува ненадмината удобност, безбедност, помош и поддршка, додека ви застане, каде и да застане, а нивниот 7-година сеопфатна гаранција гаранции за тоа.Не-пропадна врвот 19 lbs.Конфигурација 2 - 6.5' x 6' Мат 1 Димензии : 45" L x 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 33" x 33" Мат 3 Димензии : 39" L x 36" W; 17.8 lbs.Конфигурација 3 - 6 "x 6' Мат 1 Димензии : 39" L x 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 33" x 33" Мат 3 Димензии : 39" L x 36" W; 25 кг.Конфигурација 4 - 7' x 6' Мат 1 Димензии : 96" L X 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 44"L x 44" W Мат 3 Димензии : 96" L X 36" W; 35 кг за Конфигурација на 5 - 7' x 6.5' Мат 1 Димензии : 96" L X 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 44"L x 44" W Мат 3 Димензии : 78" L X 36" W; 31.3 lbs Конфигурација 6 - 7' x 7' Мат 1 Димензии : 96" L X 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 44"L x 44" W W Мат 3 Димензии : 96" L X 36" W; 35 кг за Конфигурација на 7 - 7.5' x 6.5' Мат 1 Димензии : 57" L x 36" W Мат 2 (Агол) Димензии : 33" x 33" Мат 3 Димензии : 45" L x 36" W.

Карактеристики на стоката

Купувачи како што сакаат